Soulbizz Academy - Skapa online kurser eller medlemsprogram

Jag hjälper dig företagare att skapa din egen kursportal med lust och glädje. En kursportal där du erbjuder din värdefulla kunskap med nedladdningsbara gåvor som bygger din kundlista, en eller flera online kurser eller ett medlemsprogram.

Hur du kan arbeta tillsammans med mig:

✨ Genomgång av din kursportal i New Zenler

Nu kan du få mina ögon på din kursportal för att se att allt fungerar som det ska och få till det där lilla extra som ger din sida balans och harmoni.

Start: Nu på en gång!
Pris: Det finns två paket att välja på.

✨ Skapa en kursportal med New Zenler

Nu finns en svensk kurs för dig som vill lära dig New Zenler. Det är ett medlemskap där en kurs i New Zenler ingår och tillgång till gruppforum för frågor och svar.

Start: Nu på en gång!
Erbjudande: Just nu GRATIS i 5 dagar för att testa på!
Pris: 480 kr i månaden ex.moms

✨ Bli medlem i Soulbizz Academy

För dig som direkt vill börja strukturera och lägga upp din online kurs eller medlemsprogram. Du vill göra arbetet på egen hand med hjälp av instruktionsfilmer, arbetshäften mm. Du har personlig support via appen Voxer och varje månad hålls gruppsamtal online.

skapa online kurser med soulbizz academy

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan till att kunna styra min tid och följa mitt FLOW. Jag var less på att ha brist på tid. Min kreativa själ skrek efter mer FRIHET! Jag ville bli digital och kunna arbeta hemifrån…

Jag vet hur det känns att sitta och söka runt online efter den bästa lösningen som visar dig hur du kan lägga upp och sälja din kunskap online. Till slut är du så överväldigad av all information att du stänger ner datorn med en överhettad hjärna. Du blir återigen arg på dig själv för att du inte kommer vidare och det känns som att tiden rinner iväg.

Det ska vara roligt att digitalisera din kunskap!

Den här är för dig som vill komma igång snabbt och enkelt. Jag lär ut de strategier och program jag själv använder mig av.  Program som du kan växa med. Du får ta del av den kunskap jag har fått under dem här 12 åren att sälja min kunskap online. 

Varmt välkommen!

Ulrika Hederberg