DIGITALA VERKTYG FÖR DIG SOM ONLINE FÖRETAGARE.

Här är mina favoriter som jag använder som digital företagare.

New Zenler

För dig som vill ha ett ALLT I ETT PROGRAM för att erbjuda dina tjänster online, även din hemsida med blogg! Du kan ha upp till 3 stycken hemsidor eller kursportaler. Extra bra för dig som vill erbjuda dina tjänster på olika språk eller har olika verksamheter.

Membervault

Är utbildningsportalen jag hade innan New Zenler och som jag fortfarande rekommenderar till dig som endast vill erbjuda en självstudiekurs utan din närvaro. Du kan nämligen skapa upp till 3 kurser gratis för max 100 deltagare. Det ingår inget mailprogram eller Zoom som det gör i New Zenler.

Mailerlite

E-post program för företagare. Du kan skicka nyhetsbrev, skapa automationer, skapa formulär med nedladdningsbar gåva för att samla in mailadresser, se vilka länkar som det har klickats på mm. Gratis upp till 1000 mailadresser!

Vimeo

Är en videotjänst som sparar dina videos i molnet. Extra bra för dig som vill ha extra skydd på dina videos och medlemsprogram så att de inte går att ladda ner eller att dela vidare. Du bäddar in dem i dina kurser eller på din hemsida.

Camtasia

Programvara för att spela in och redigera videos. Du kan spela in det som visas på skärmen eller direkt med din webbkamera. Du kan skapa presentationer, ljudfiler ex. meditationer där du spelar in din röst med musik i bakgrunden. Du redigerar videos och ljudfiler med lätthet i programmet.

Canva

Det ultimata bildprogrammet för att skapa allt material du behöver pdf.filer, bilder, presentationer, sociala medier inlägg mm. Du har tillgång till ett stort bildbibliotek och en mängd färdiga mallar och roliga funktioner.

Thrivecart

Betallösning som integrerar med Stripe och Paypal med möjlighet till affiliatesystem. Snygga kvitton med tydlig moms. Lätt att skicka länk för betalning av exempelvis coachsamtal eller via bokningsprogram. 

ConvertBox

Nytt tillskott i samlingen. Skapa formulär, banners, frågor mm. på din hemsida / kursportal för att välkomna nya besökare och ge dem en personlig upplevelse med exempelvis en videohälsning. Ett bra sätt att ge kunskap och fylla på din maillista.

SocialBee

Nytt tillskott i samlingen. Ett planeringsverktyg med schemaläggning för sociala medier med automatisk reposting. Du kan lägga upp inlägg efter olika teman och du kopplas direkt till Canva om du vill skapa en bild. Kopplas med Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest och Google my business.

Plutio

Senaste tillägget i samlingen och som nu utforskas. Ett planeringsverktyg med en mängd funktioner och på svenska. För uppgifter, projekt, ekonomi, kostnadsförslag, avtal, kontakter, tidrapporter, kalender, mm.