DIGITALA VERKTYG FÖR DIG SOM ONLINE FÖRETAGARE.

Här är mina favoriter som jag använder som digital företagare.

New Zenler

En utbildningsportal för dig som vill ha ett ALLT I ETT PROGRAM för att erbjuda dina tjänster online, även din hemsida med blogg! Du kan ha upp till 3 stycken hemsidor eller kursportaler. Extra bra för dig som vill erbjuda dina tjänster på olika språk eller har olika verksamheter.

Mailerlite

En program för att kunna skicka nyhetsbrev, skapa automationer, skapa formulär med nedladdningsbar gåva för att samla in mailadresser, se vilka länkar som det har klickats på mm. Gratis upp till 1000 mailadresser!

Vimeo

Är en videotjänst som sparar dina videos i molnet. Extra bra för dig som vill ha extra skydd på dina videos och medlemsprogram så att de inte går att ladda ner eller att dela vidare. Du bäddar in dem i dina kurser eller på din hemsida.

Camtasia

Programvara för att spela in och redigera videos. Du kan spela in det som visas på skärmen eller direkt med din webbkamera. Du kan skapa presentationer, ljudfiler ex. meditationer där du spelar in din röst med musik i bakgrunden. Du redigerar videos och ljudfiler med lätthet i programmet.

Canva

Det ultimata bildprogrammet för att skapa allt material du behöver pdf.filer, bilder, presentationer, sociala medier inlägg mm. Du har tillgång till ett stort bildbibliotek och en mängd färdiga mallar och roliga funktioner.

Thrivecart

Betallösning som integrerar med Stripe och Paypal med möjlighet till affiliatesystem. Snygga kvitton med tydlig moms. Lätt att skicka länk för betalning av exempelvis coachsamtal eller via bokningsprogram. 

ConvertBox

Nytt tillskott i samlingen. Skapa formulär, banners, frågor mm. på din hemsida / kursportal för att välkomna nya besökare och ge dem en personlig upplevelse med exempelvis en videohälsning. Ett bra sätt att ge kunskap och fylla på din maillista.

Interact

För dig som vill bygga din maillista med Quizes. Ett roligt sätt att bygga kundrelationer. Här kan du göra det TEST jag har skapat med Interact: TILL TESTET

Inspired Stock Shop

Jag blev så glad när jag hittade Claire och ISS då det har varit svårt att hitta själfulla bilder till mitt själfulla företag. Nu har jag Lifetime Membership och kan varmt rekommendera det även till dig. Du får direkt tillgång till tusentals av själfulla bilder, mallar i Canva och mycket mera.