Lär dig skapa online kurser och medlemsprogram som har ditt unika uttryck och upplägg. Gör det med lätthet hemma vid din dator.

Du vill skapa ett hållbart företagande...

För dig handlar det inte bara om att driva företag. Det handlar om att skapa ett liv fyllt av mening där du får dela med dig av din passion för att bidra till människors utveckling och välmående.

Du kan inte längre identifiera dig med den ”gamla tidens företagande” om hur du borde vara och agera, det resonerar inte rätt i dig. Du vill skapa ditt unika upplägg och uttryck. Du längtar efter friheten att styra din tid och kunna arbeta varifrån du vill och nå många fler digitalt.

Det är för dig företagare som känner att:

✨Du vill erbjuda din kunskap online helt eller delvis.
 
✨Du har sökt online efter det bästa programmet och upplägget men du blir överväldigad av all information och stänger ner din dator.

✨Du vill ha hjälp med att hitta ditt unika uttryck och upplägg online.

✨Du kommer inte vidare och blir besviken på dig själv, för DU VILL verkligen det här men du fastnar i tekniken och vet inte vart du ska börja.
 
✨Du vill nå ut med din kunskap till fler kunder men vill samtidigt inte arbeta mer eller hårdare. Det är för dig som vill ha friheten att styra din tid. 

Det har aldrig tidigare varit så lätt och mer aktuellt än nu att skapa online kurser eller ett medlemsprogram. Du är endast en knapptryckning ifrån att få tillgång till ett digitalt smörgåsbord med online kurser som visar dig hur du gör steg för steg. Du får tillgång till alla kurser på en gång.

SOM MEDLEM I SOULBIZZ ACADEMY

➺ Du får allt serverat på ett ställe, allt du behöver för att skapa dina kurser och medlemsprogram.

➺ Du får lära dig enkla prisvärda program som inte kräver större teknisk kunskap.

➺ Du guidas genom alla program via videofilmer och texter på svenska.

➺ Du har tillgång till frågeforum och personlig handledning via Voxer (läs om Voxer längre ner).

Jag tar dig steg för steg...

✨Du får tillgång till allt material du behöver för att skapa och sälja din online kurs eller medlemsprogram (massor av videofilmer som visar dig HUR du gör, uppgifter, arbetshäften, mallar mm. )

 ✨Jag tar dig från att vara överväldigad av all information till att tycka det är roligt att skapa och erbjuda din kunskap online.

✨Du lär dig de program jag själv använder mig av och som du kan växa med.

✨BLI MEDLEM I SOULBIZZ ACADEMY ✨

När du har köpt ditt medlemskap får du tillgång till ett digitalt smörgåsbord med olika online kurser. Du väljer vilken kurs du vill gå och när du vill gå den hemma vid din dator. Det är bara att börja på en gång. Du säger upp ditt medlemskap när DU vill.

Jenny Åsenlund www.professionellcoach.se

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan till att kunna styra min tid och följa mitt FLOW. Jag var less på att ha brist på tid. Min kreativa själ skrek efter mer FRIHET! Jag ville bli digital och kunna arbeta var ifrån jag ville…

Jag vet hur det känns att sitta och söka runt online efter den bästa lösningen som visar dig hur du kan lägga upp och sälja din kunskap online. Till slut är du så överväldigad av all information att du stänger ner datorn med en överhettad hjärna. Du blir återigen arg på dig själv för att du inte kommer vidare och det känns som att tiden rinner iväg.

Det ska vara roligt att 
digitalisera din kunskap!

Jag har skapat det jag själv saknade! Det här är för dig som vill spara tid och se snabbt resultat. Jag lär ut de strategier och program jag själv använder mig av. Program som du kan växa med. Du får ta del av den kunskap jag har fått under dem här 12 åren att sälja min kunskap online. 

Varmt välkommen!

Ulrika Hederberg

Jag tar dig från att vara överväldigad med att skapa kurser och medlemsprogram till att tycka det är lätt och roligt✨

Frågor & Svar

Ja beroende på vilket abonnemang du väljer! PRO abonnemanget löper på månadsvis tills du med ett enkelt klick avslutar det. EXCLUSIVE paketet är bindande i 3 månader men du betalar månadsvis och sedan avslutas det.

Du kan testa på de program jag lär ut GRATIS. Du kan senare ta ställning till om du vill köpa dem och det beror på vilka program du vill satsa på. Jag rekommenderar New Zenler som kursportal om du seriöst vill satsa på online kurser och medlemsprogram då du får mycket innehåll för pengarna. Just nu kostar New Zenler 647 USD per år ca. 5500 kr (beroende på dagens valuta) vilket är mycket prisvärt. Du kan även testa på New Zenler genom att betala 67USD månadsvis ca. 579 kr i månaden. Du kan börja skapa grunden för din kursportal gratis.

Canva är gratis om du inte behöver alla funktioner. Likaså med Mailerlite som är gratis upp till 1000 mailadresser.

Vill du satsa på videos då rekommenderar jag Vimeo som sparar dina videos i molnet (ca.1500 kr/året)  men det går även bra med Youtube som är gratis.

Nej du kan inte pausa medlemskapet men du kan köpa ett nytt den dagen du vill återkomma dock till det pris som är aktuellt den dagen du går med. Paketet Exclusive är bindande och du betalar per månad i 3 månader sen är det slut.

Nej det är inget öppet köp på kurser och utbildningar. Men du har möjlighet att testa på MOMENTUM abonnemanget i 3 dagar för att se om det passar dig. Du har själv ansvaret att avsluta ditt medlemskapet i tid under din kontoprofil i kursportalen.