- Exklusivt -

SKAPA DITT UNIKA 
MEDLEMSPROGRAM UNDER 8 VECKOR

Redo att frigöra tid och samtidigt generera intäkter varje månad?

Det har aldrig tidigare varit så lätt och mer aktuellt än nu att skapa ett medlemsprogram. Du är endast ett beslut ifrån att få personlig handledning i en liten grupp med 10 personer för att ta fram ditt unika och attraktiva medlemsprogram med personlig handledning varje vecka i 8 veckor.

Är du företagare som vill skapa ett medlemsprogram?

✨Du VET vad du vill lära ut i ett medlemsprogram dvs. din passion din expertis, men du vet inte VAR och HUR du ska lägga upp det.
 
✨Du har sökt online efter det bästa programmet och upplägget men du blir överväldigad av all information och stänger ner din dator.

✨Du kommer inte vidare och blir besviken på dig själv, för DU VILL verkligen det här men du inser att du behöver stöd på vägen.

Nu kan du under 8 veckor i en liten grupp få handledning i att skapa ditt unika och attraktiva medlemsprogram. Vad sägs om att slänga alla tvivel och förverkliga din längtan, nu är det väl ändå dags!

INNEHÅLL

Varje fredag under 8 veckor kl.11.00 - 13.00  finns jag närvarande online i veckans workshop för att bolla tankar och svara på frågor. Allt för att du ska komma framåt och få ditt medlemsprogram färdigt.

BÖRJAR FREDAG DEN 4 februari 2022
Vecka 1:   Bli tydlig i din VISION!
Vecka 2:   Bli tydlig i vem du vänder dig till och vad de får för resultat.
Vecka 3:   Du skapar ditt medlemsprogram attraktiva säljsida.
Vecka 4:   Du skapar din medlemstjänst
Vecka 5:   Du skapar din medlemstjänst
Vecka 6:   Du skapar din medlemstjänst
Vecka 7:   Du skapar din medlemstjänst
Vecka 8:   Avslutning!

Du får mallar och uppgifter som tar dig FRAMÅT med lätthet och glädje! Du har även tillgång till ett gruppforum dygnet runt.

Din största ursäkt att inte förverkliga din längtan...

Många tror det är tekniken, men det är helt fel. Dagens teknik är mycket enkel och jag gör det ännu enklare för dig genom att visa dig steg för steg via videos hur du gör tekniskt.

Det största hindret är att du inte avsätter TID och att du TVIVLAR på om någon verkligen vill ta del av ditt medlemsprogram. Det är fullt normalt. Du ska göra något du aldrig tidigare har gjort och det är och ska kännas pirrigt, ett förväntansfullt pirr med en härlig energi.

För tänk dig om det blir helt FANTASTISKT! Tänk att det finns människor där ute som bara längtar efter att få ta del av din kunskap och visdom. Om det du lär ut förändrade ditt liv, varför skulle det inte förändra andras liv med din vägledning? Din kunskap BEHÖVS!

Om du börjar tvivla eller fastnar...

Tänk att få ha din egen personliga handledare som vägleder dig framåt med trygghet och klarhet. En person som själv har gjort resan och som vet vad du går igenom. En person som ser vad du vill förverkliga och som vet vad du behöver göra för att nå dit. En person som inte tycker några frågor är dumma.  

 Jag är den personen och lovar dig att finnas där för dig under 8 veckor OM du lovar mig att prioritera tiden för vårat veckosamtal och för ditt skapande. För jag vill se dig LYCKAS! Du är värd att få leda ditt företag i mer FLOW och glädje där du faktiskt räcker till.

Ulrika Hederberg

INVESTERING

Japp det är en investering och igen kostnad. Du kommer att få igen din investering när du börjar att sälja ditt medlemsprogram. Snabba beslut ger snabba resultat. Så snart du har köpt kursen kommer du kunna komma igång med New Zenler och du kommer att vara väl förberedd inför vårt första samtal fredag den 4 februari 2022. 

PRIS: 5900kr ex.moms från 1 jan t.o.m 28 januari 2022       

PRIS: 7900 kr ex.moms från 29 jan t.o.m 3 februari 2022     

En liten exklusiv grupp på 10 personer...

Känner du att beskrivningen stämmer in på dig och att det nu får vara slut på ursäkter.Du vill ha en av platserna för du är redo att skapa ditt fantastiska medlemsprogram som kommer att frigöra tid i ditt företag och samtidigt generera intäkter varje månad. Vill du bli en av de 10 personer som förverkligar din längtan att skapa ditt medlemsprogram? Varmt välkommen!

Frågor & Svar

Jag rekommenderar dig att göra det om du är redo att förverkliga din dröm. Men du kan ha gratisversion undertiden du skapar grunden i programmet. Du kan sedan välja att köpa det årsvis eller månadsvis. Köper du årsabonnemanget så behåller du det priset oavsett framtida höjningar.

Nej, det behöver du inte men troligtvis kommer det att ge dig inspiration och ta dig snabbare framåt.

Kanske, det får gruppen avgöra. Dock är styrkan i den här kursen av vara med på samtalen.

Du har tillgång till kursen i ett år. Nu eller aldrig är mottot för den här kursen. Du ska inte längre skjuta upp ditt medlemsprogram😉

Nej det är inget öppet köp på kurser och utbildningar. Men jag lovar dig, du kommer inte ångra dig😉