- Exklusivt för 5 personer -

SKAPA DITT UNIKA 
MEDLEMSPROGRAM UNDER 8 VECKOR

Redo att frigöra tid och samtidigt generera intäkter varje månad?

Det har aldrig tidigare varit så lätt och mer aktuellt än nu att skapa ett medlemsprogram. Du är endast ett beslut ifrån att få personlig handledning i en liten grupp med 5 personer för att ta fram ditt unika och attraktiva medlemsprogram med personlig handledning varje vecka i 8 veckor.

Är du företagare som vill skapa ett medlemsprogram?

✨Du VET vad du vill lära ut i ett medlemsprogram dvs. din passion din expertis, men du vet inte VAR och HUR du ska lägga upp det.
 
✨Du har sökt online efter det bästa programmet och upplägget men du blir överväldigad av all information och stänger ner din dator.

✨Du kommer inte vidare och blir besviken på dig själv, för DU VILL verkligen det här men du inser att du behöver stöd på vägen.

Nu kan du under 8 veckor i en liten grupp få handledning i att skapa ditt unika och attraktiva medlemsprogram. Vad sägs om att slänga alla tvivel och förverkliga din längtan, nu är det väl ändå dags!

Hur går det till?

Varje fredag under 8 veckor ses vi online i veckans gruppsamtal kl.10-12. Det är i veckans gruppsamtal "det händer" då vi djupdyker i ditt medlemsprogram och vi delar med varandra för att få återkoppling. Det har varit mycket uppskattat och värdefullt för tidigare medlemmar.

Du kommer att få tydliga uppgifter som tar dig framåt varje vecka och som vi tittar på i veckans gruppsamtal. Om du gör uppgifterna varje vecka då kommer du att ha upplägget för ditt medlemsprogram klart efter 8 veckor.

Efter 8 veckor har du:

➺ En tydlig vision med ditt medlemsprogram.
➺ En tydlig bild av VILKA du vill ha som medlemmar.
➺ En tydlig bild av vad ditt medlemsprogram ger för resultat för dina medlemmar.
➺ En färdig säljsida för ditt medlemsprogram med en väntelista med gåva.
➺ En struktur för ditt medlemsprogram; hur ofta dina medlemmar ska få material, hur närvarande du ska vara och vilka prisnivåer du ska erbjuda mm.

Efter 8 veckor fortsätter du att få support...

Vi har uppföljning via gruppsamtal en gång i månaden i 4 månader. Totalt har du support under 6 månader + att du har tillgång till kursmaterialet och gruppforumet i 12 månader.

Kommer jag kunna lansera efter 8 veckor?

Det beror på var du står sedan tidigare, samt hur du vill lära ut. En del skapar sitt innehåll genom att hålla Live Klasser i medlemsprogrammet och sedan lägga upp inspelningarna. Andra har redan färdigt material och en del börjar från start.  Så några kan lansera på en gång och andra vill ha lite mer tid. Oavsett så har du grunden klar för ditt medlemsprogram. 


Din största ursäkt att inte förverkliga din längtan...

Många tror det är tekniken, men det är helt fel. Dagens teknik är enkel och jag gör det ännu enklare för dig genom att visa dig steg för steg via videos hur du gör tekniskt.

Det största hindret är att du inte avsätter TID och att du TVIVLAR på om någon verkligen vill ta del av ditt medlemsprogram. Det är fullt normalt. Du ska göra något du aldrig tidigare har gjort och det är och ska kännas pirrigt, ett förväntansfullt pirr med en härlig energi.

För tänk dig om det blir helt FANTASTISKT! Tänk att det finns människor där ute som bara längtar efter att få ta del av din kunskap och visdom. Om det du lär ut förändrade ditt liv, varför skulle det inte förändra andras liv med din vägledning? Din kunskap BEHÖVS!

Om du börjar tvivla eller fastnar...

Tänk att få ha din egen personliga handledare som vägleder dig framåt med trygghet och klarhet. En person som själv har gjort resan och som vet vad du går igenom. En person som ser vad du vill förverkliga och som vet vad du behöver göra för att nå dit. En person som inte tycker några frågor är dumma.  

Jag är den personen och lovar dig att finnas där för dig under 8 veckor OM du lovar mig att prioritera tiden för vårat veckosamtal och för ditt skapande. För jag vill se dig LYCKAS! Du är värd att få leda ditt företag i mer FLOW och glädje där du faktiskt räcker till.

Ulrika Hederberg

En liten exklusiv grupp på 5 personer...

Känner du att beskrivningen stämmer in på dig och att det nu får vara slut på ursäkter.Du vill ha en av platserna för du är redo att skapa ditt fantastiska medlemsprogram som kommer att frigöra tid i ditt företag och samtidigt generera försäljning varje månad. Vill du bli en av de 5 personer som förverkligar din längtan att skapa ditt medlemsprogram? Varmt välkommen!


Tidigare kursdeltagares säljsidor för deras
medlemsprogram som de skapade under 8 veckor:

Äntligen klar!!!

"Jag är fascinerad över hur snabbt och smidigt det har gått att lägga upp mitt medlemsprogram. Så tacksam över de tydliga instruktionerna som tog mig genom skapandet steg för steg och gruppsamtalen där Ulrika lugnt, pedagogiskt och tryggt guidade oss till att bli klara."

// Maria Kvärnsten, Balanserad & befriad i klimakteriet.


Äntligen en tydlig kurs som tog mig i mål!

"Ulli ger massor av sin kunskap och det är genuint och varmt att bli guidad av henne i gruppsamtalen. Hon är jordnära och det känns enkelt att jobba både med henne och det tydliga kursmaterialet. Jag älskar min kursportal som jag har byggt!"

// Jeanette Johansson, Sacred Space Solutions.


Kursen var jättebra!

"Bra struktur och bra steg för steg upplägg så det blir hanterbart, då det tekniska är ganska svårt för mig. Liten grupp som gav utrymme för alla. Man lär mycket av att se andras kurser och resonemang.  Bra med konkret feedback på innehåll och struktur på sidorna. Ulrika är engagerad, kunnig, snabb och tillgänglig.

// Irene Andersson, Kvinnan och Mannens Tao.


Frågor & Svar

Vi skapar ditt medlemsprogram i New Zenler. Men du kan ha gratisversion under tiden du skapar grunden i programmet. Du kan sedan välja att köpa det årsvis eller månadsvis. Köper du årsabonnemanget så behåller du det priset oavsett framtida höjningar.

 JA det vore det bästa! Styrkan i den här kursen är att vara med på samtalen och få min personliga handledning, därav en mindre grupp. Att se varandras arbete och ge feedback hjälper dig massor i skapandet och tar dig snabbare framåt och inte minst....det är ROLIGT!

Ja dock är styrkan i den här kursen av vara med på samtalen.

Du har tillgång till kursen i ett år. Nu eller aldrig är mottot för den här kursen. Du ska inte längre skjuta upp ditt medlemsprogram😉

Nej det är inget öppet köp på specialdesignade kurser och utbildningar. Men jag lovar dig, du kommer inte ångra dig😉