KURSBIBLIOTEK

Här hittar du alla kurser du behöver för att skapa ditt digitala online kontor!
En plats där du erbjuder dina tjänster online. Här kan du lära dig att skapa din kursportal, online kurser, medlemsprogram, automatiserade säljtunnlar mm.

 Du som vill göra det kreativa arbetet på egen hand och vill komma igång
NU DIREKT!

Det är för dig företagare som känner att:

➺Du vill erbjuda din kunskap online helt eller delvis.
 
➺Du har sökt online efter det bästa programmet och upplägget men du blir överväldigad av all information och stänger ner din dator.

➺Du kommer inte vidare och blir besviken på dig själv, för DU VILL verkligen det här men du fastnar i tekniken och vet inte vart du ska börja.
 
➺Du vill nå ut med din kunskap till fler kunder men vill samtidigt inte arbeta mer eller hårdare. Det är för dig som vill ha friheten att styra din tid. 

Vad får du?

✨Du får tillgång till allt material du behöver för att skapa och sälja din online kurs eller medlemsprogram (massor av videofilmer som visar dig HUR du gör, uppgifter, arbetshäften mm. )

 ✨Jag tar dig från att vara överväldigad av all information till att tycka det är roligt att skapa och erbjuda din kunskap online.

✨Jag lär ut de program jag själv använder mig av som både är prisvärda och som du kan växa med.

För dig som vill ha IRL support via Zoom, kontakt mig för offert.


Pedagogisk spark i baken att komma igång - tack!
Tack för en mycket pedagogisk och lättförståelig introduktion och hjälp till uppstart av New Zenler. Det gick ju så enkelt och smidigt att komma igång. Tänk att det kunde vara så lätt att skapa en snygg och proffsig förstasida med väntelista så att alla som är intresserade av mina kommande kurser kan lämna sin e-postadress. // 
Annika Elmeblom Holmberg

Rekommenderas!
Jag jobbar själv som lärare inom grundskola och är mycket imponerad av Ulrikas upplägg och pedagogiska innehåll. Min upplevelse är att hon inte lämnar något åt slumpen, och är tydlig med och uppmärksammar oss som deltagare på de missförstånd som är lätta att göra och de fallgropar som är lätta att trilla i. Hade på egen hand kört fast i Zenlers egna presentations- och instruktionsvideos på youtube, men ser, liksom tidigare recensenter, mycket ljusare på framtiden nu. Planerar för att tillbringa mitt jullov här inne!
// Johan Strand

Tack så innerligt!
Tack bästa Ulrika. För din pedagogik. Fina energi. Möjligheten för mig att äntligen lansera onlilne kurser och medlemskap digitalt, tack vare dig. Så glad jag funnit och tack för din hjälpsamhet. Där jag kört fast hjälpte du mig vidare. Rekommenderar det varmaste. //  Jenny Åsenlund 

Enastående!
Precis när jag var på väg att ge upp min dröm om online verksamhet så dök Ulrika upp med sitt fantastiska medlemsprogram som gjort att jag lyckats med mitt egna! Ulrika är pedagogisk, inkännande och gör det lätt att göra rätt. Jag rekommenderar varmt alla hennes kurser till dig som vill växa där du är för att sedan ta dig dit du längtar. // Pia Vevle 

Suveräna kurser!
Tack för din vägledning Ulrika!  Pedagogiskt och tydligt så att även noviser som jag kan lyckas :)  
// Tina Thomasine


Det har aldrig tidigare varit så lätt och mer aktuellt än nu att skapa online kurser eller ett medlemsprogram. Du är endast en knapptryckning ifrån att få tillgång till ett digitalt smörgåsbord med online kurser som visar dig hur du gör steg för steg. Du får tillgång till alla kurser på en gång.