✨GENOMGÅNG AV DIN KURSPORTAL✨

Är du inte riktigt nöjd med din kursportal i New Zenler? Vet du inte hur du ska få till det där lilla extra som ger din sida balans och harmoni?  Nu kan du få hjälp med det.

LILLA PAKETET

Du får en snabbgenomgång av din sida. Ser till att alla länkar fungerar, att det ser bra ut i mobilvy mm. Gör små justeringar direkt av exempelvis textblock för att skapa balans. Jag spelar in allt i en videofilm där du får återkoppling om vad du själv behöver göra om det är något som kräver mer tid.

STORA PAKETET

Jag går igenom din sida som du själv har skapat i New Zenler och gör de justeringar som behöver göras. Jag ser till att dina färger harmoniserar samt skapar balans på dina sidor och uppdaterar de bilder som behövs på säljsidor. Jag tittar igenom dina säljsidor, alla länkar, mobilvy, sign up formulär, reCaptcha mm. så att allt ser bra ut och fungerar. Du får även en brand board till din kursportal med färger, typsnitt och storlekar. Se nedan video hur jag arbetar med det stora paketet när jag gick igenom Sannas sida.

REFERENS

"Min tanke var egentligen att min New Zenler sida skulle vara en sida att mellanlanda på men efter att ha fått din hjälp med min sida vill jag visa upp den för alla. Den är så fin och jag känner mig galet stolt över den!

Jag hade lyckats skapa en sida själv med hjälpa av din New Zenler kurs, vilket varit guld värt. Men den kändes lite rörig. Genom några konversationer med dig fångade du snabbt min känsla, mina färger och förvandlade min sida från att vara ok till att se proffsig och snygg ut!

Jag har fått många kommentarer av andra företagare som sagt att min New Zenler sida är så fin och att de också skulle vilja ha en sådan. Att arbeta med dig har ju dessutom varit otroligt roligt. DU är varm, inkännande och samtidigt ärlig vilket tar fram det bästa hos mig. Snabba svar på mina frågor och tålamod med att visa mig hur jag sedan kan göra själv för att fortsätta hålla denna snygga sida med kommande kurser. Jag har inte bara fått en super snygg kursportal, jag har haft roligt på vägen och lärt mig massor!" 
// Sanna Lohm 

PRISNIVÅER STORA PAKETET

En kurs + alla dess sidor

Två kurser + alla dess sidor

Tre kurser + alla dess sidor

Hemsida + En kurs (brand board)

Hemsida + Två kurser (brand board)

Hemsida + Tre kurser (brand board)

2.400 kr ex.moms

2.900 kr ex.moms

3.400 kr ex.moms

3.900 kr ex.moms

4.400 kr ex.moms

4.900 kr ex.moms

Vill du ha hjälp med flera sidor här av dig för en offert.