Redo att frigöra det som håller dig tillbaka?

Jag är utbildad i Psykosyntes, Soulful Transformation och Energimedicin.

Mina klienter känner sig sedda och förstådda på djupet. Jag får ofta höra att jag ser och hör det som inte sägs. Det är för att jag låter min intuition få leda samtalet och ofta får jag budskap till mig som öppnar upp för helt oväntad information.  

Jag har ett starkt minne av ett samtal med en kvinna där jag fick till mig att hon var medicinkvinna i tidigare liv. Direkt när jag förmedlade det till henne började hon att gråta och hon kände starkt att det var sant. En tid efter det öppnade hon upp för den kunskapen igen och idag lär hon ut örtterapi, aromterapi, kristall-healing mm. Hon hittade hem, visst är det fantastiskt!  

Att lita på det som kommer till oss...

Vi vet aldrig vad som kommer fram i ett samtal och ibland blir det inte lika tydligt som i exemplet ovan. Det kan vara omedvetna händelser som du inte kan minnas eller sätta ord på, men din kropp reagerar fysiskt. Då arbetar vi med det på ett energimässigt plan för att frigöra blockeringarna i det undermedvetna.

Desto mer öppen du är att dela med dig av det som kommer till dig i vårat samtal, desto djupare blockeringar kommer vi åt. Vi kan inte lösa våra blockeringar med det mentala dvs genom att tänka oss igenom det. Vi behöver känna det och ha tillit till processen. 

Vill du boka en tid?

Fyll i dina uppgifter här nedan och beskriver vad du skulle vilja ha "hjälp" med. Vad upplever du som svårt och som du tror håller dig tillbaka från att uppnå det du vill ha i ditt liv? Jag återkommer med tid och bokningslänk. Vi har alltid två samtal med en veckas mellanrum. 

Investering: 2500 kr ex.moms (första samtalet är 90 min och det andra 75 min)