Skapa ditt själfulla online företag med kurser och medlemsprogram som har ditt unika uttryck och upplägg.

Jag ser dig själfulla företagare✨

För dig handlar det inte bara om att driva företag. Det handlar om att skapa ett framgångsrikt liv fyllt av mening där du får dela med dig av din passion för att bidra till människors utveckling och välmående.

Du kan inte identifiera dig med den ”gamla tidens företagande” om hur du borde vara och agera. Det resonerar inte rätt i dig, men du vet inte heller hur du ska skapa ditt unika upplägg och uttryck. Du längtar efter friheten att styra din tid och kunna arbeta varifrån du vill och nå många fler digitalt.

Det är för dig företagare som känner att:

✨Du vill erbjuda din kunskap online helt eller delvis.
 
✨Du har sökt online efter det bästa programmet och upplägget men du blir överväldigad av all information och stänger ner din dator.

✨Du vill ha hjälp med att hitta ditt unika uttryck och upplägg online.

✨Du kommer inte vidare och blir besviken på dig själv, för DU VILL verkligen det här men du fastnar i tekniken och vet inte vart du ska börja.
 
✨Du vill nå ut med din kunskap till fler kunder men vill samtidigt inte arbeta mer eller hårdare. Det är för dig som vill ha friheten att styra din tid. 

Du vill ha friheten att styra din tid.
Du vill nå fler utan att arbeta mer eller hårdare...
Inspiration: Klicka här!

Jag har varit där du är...

Jag hade en stark längtan till att kunna styra min tid och följa mitt FLOW. Jag var less på att ha brist på tid. Min kreativa själ skrek efter mer FRIHET! Jag ville bli digital och kunna arbeta varifrån jag vill…

Jag vet hur det känns att sitta och söka runt online efter den bästa lösningen som visar dig hur du kan lägga upp och sälja din kunskap online. Till slut är du så överväldigad av all information att du stänger ner datorn med en överhettad hjärna. Du blir återigen arg på dig själv för att du inte kommer vidare och det känns som att tiden rinner iväg.

Det ska vara roligt att 
digitalisera din kunskap!

Jag har skapat det jag själv saknade! Det här är för dig som vill spara tid och se snabba resultat. Jag lär ut de strategier och program jag själv använder mig av. Program som du kan växa med. Du får ta del av den kunskap jag har fått under de här 12 åren att sälja min kunskap online. Du är värd all den FRIHET du vill ha✨

Varmt välkommen!

Ulrika Hederberg

BLI MEDLEM I SOULBIZZ ACADEMY

Soulbizz Academy är medlemskap med en mängd kurser som visar dig hur du skapar online kurser och medlemsprogram. Jag lär ut de program jag själv använder mig av. Det är bara att börja på en gång. Du säger upp ditt medlemskap när DU vill.

- Du får allt serverat på ett ställe, allt du behöver för att skapa dina kurser och medlemsprogram.
- Du får lära dig enkla prisvärda program som inte kräver större teknisk kunskap.
- Du guidas genom alla program via videofilmer och texter på svenska.
- Du kan välja att göra det på egen hand eller ha tillgång till ett gruppforum.
- Du betalar medlemskapet månadsvis och kan avsluta när du vill.

KURSER I DITT MEDLEMSKAP ⤵

BLI MEDLEM I SOULBIZZ ACADEMY 

När du har köpt ditt medlemskap får du tillgång till ett digitalt smörgåsbord med olika online kurser. Du väljer vilken kurs du vill gå och när du vill gå den hemma vid din dator. Det är bara att börja på en gång. Du säger upp ditt medlemskap när DU vill.

Jag tar dig från att vara överväldigad med att skapa kurser och medlemsprogram till att tycka det är lätt och roligt✨

Frågor & Svar

Ja! Du är med så länge du själv vill. Du betalar månadsvis på exakt samma datum varje månad. Du avslutar medlemskapet själv under ditt konto i kursen.

Det beror på vilka program du vill satsa på. Jag rekommenderar New Zenler som kursportal om du seriöst vill satsa på online kurser och medlemsprogram då du får mycket innehåll för pengarna. Just nu kostar New Zenler 647 USD per år ca. 5500 kr vilket är mycket prisvärt. Du kan även testa på New Zenler genom att betala 67 USD månadsvis ca. 579 kr i månaden. Du kan börja skapa grunden för din kursportal gratis.

Canva är gratis om du inte behöver alla funktioner. Likaså med Mailerlite som är gratis upp till 1000 mailadresser.

Vill du satsa på videos då rekommenderar jag Vimeo (ca.1500 kr/året)  men det går även bra med Youtube som är gratis.

Nej du kan inte pausa medlemskapet men du kan köpa ett nytt den dagen du vill återkomma.

Nej det är inget öppet köp på kurser och utbildningar. Du har ansvaret att avsluta medlemskapet i tid under din kontoprofil i kursportalen.