Attrahera din drömkund

Om du ska attrahera din drömkund då kan det vara bra att veta vem din drömkund är. Vem skulle du verkligen gilla att samarbete med?

Attrahera din drömkund

Om du ska attrahera din drömkund då kan det vara bra att veta vem din drömkund är. Vem skulle du verkligen gilla att samarbete med? Vem ger dig energi och glädje? Hur kan du hjälpa din drömkund inom ditt område?

Det finns ett stort missförstånd om att nischa sig mot en kund och ta kontakt med sin kund. Många tror att deras kunder ska tala om för dem vilken tjänst de ska erbjuda FEL! FEL! FEL! Eller rättare sagt, det är inte vad jag lär ut i arbetet med att attrahera dina drömkunder. Din kund ska INTE tala om för dig vad du ska arbeta med.

Din PASSION, ditt område, det du brinner för och har kunskap inom kan ALDRIG dina kunder ändra på. Du VET vad du är bra på och vad du vill lära ut och dela med dig av till världen.

Det du ska ta reda på är VAD inom ditt område (din passion) dina drömkunder behöver hjälp med och det viktigaste av allt…. 

Du ska fånga upp deras ord och meningar, deras KÄNSLOR om deras frustration och längtan inom ditt område. Du ska med andra ord lära känna på djupet. Då kan du möta dem där de står och de kommer att känna att du vill och kan hjälpa dem.

Vill du lära dig mer om det här så är du varmt välkommen till en gratis online worksop  ”Attrahera din drömkund” där du får lära dig grunderna i att attrahera din drömkund. 

För vem passar workshopen? 

👉🏼För dig som är osäker på vem din drömkund är.

👉🏼För dig som har svårt att nå ut till dina drömkunder.

👉🏼För dig som vill skapa online kurser eller medlemsprogram men vet inte vart du ska börja.

Varmt välkommen genom att anmäla dig här:
TILL WORKSHOP:
ATTRAHERA DIN DRÖMKUND

Kategorier: Attrahera din drömkund